Gizmo, de rebelse cocker spaniel - Wat voor ras willen we graag ?
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Keuze van onze viervoeter


Engelse cocker spaniel


Eerste bezoek bij de fokker


Eindelijk, pup uitzoeken!


Gizmo 9 weken<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Wat voor ras willen we graag ?


Onze viervoeter geschiedenis gaat terug tot 7 juni 2007, we hadden al ver van te voren besloten dat we graag een lieve,betrouwbare hond wilden hebben.

Uiteindelijk de stap gezet en we gingen eerst maar eens een bezoek brengen aan het plaatselijke asiel van Hilversum. We hadden via internet een bepaalde voorkeur voor een Boomer, Polly genaamd. Daar eenmaal aangekomen, wat informatie van Polly opgevraagd, wat is zijn verleden, heeft ie medische mankementen enzo enzo...altijd een lief schoothondje geweest. Hup Polly aan de lijn eens lekker meegenomen voor een leuke, ontspannende wandeling de hei op. Jeetje wat is deze hond voorbarig, loopt keurig naastje, luisterd goed, is aanhankelijk en lief. Je zou hem haast gelijk meenemen, het enigste waar Polly tijdens deze wwandeling wel een beetje last van had, als zijn nieuwe vrouwtje niet in de buurt was, moest die er bij getrokken worden. Ach zal altijd wel opgevoed zijn door een huisvrouw...trekt wel bij.

Eenmal terug bij de receptie van het asiel, overlegd dat we graag wilden gaan zorgen voor deze aantrekkelijke Boomer. We kregen 2 zalfjes mee, een voor zijn huidgevoelige oortjes en een voor z'n ontstoken tepel. De financiele handeling gedaan en Polly mocht mee de auto in, ook dat deed of ie al 10 jaar in deze auto sprong...leuk! Naar huis gereden en Polly thuis eens even laten wennen aan zijn nieuwe huisje, lekker naar Groeneveld gegaan, was immers heerlijk weer en we hadden nog vakantie, genieten dus.29 Juli 2007 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Made with Loggy Generator